Yvette

Even voorstellen...

Regelen en organiseren zit in mijn bloed, thuis kijkt mijn man mij wel eens meewarig aan wanneer ik bij de sportclubs of de school van de kinderen weer eens heb toegezegd om dat Sinterklaasfeest, afscheid of de schoolfotograaf te regelen.  Je hebt het nog niet druk zat wordt hier dan geroepen… "Maar ik vind het zo leuk!"is dan steevast mijn antwoord. En wanneer je dingen doet die je leuk vindt kun je heel veel werk verzetten. Zowel privé als zakelijk. 

Dat is ook precies de reden waarom ik in 2019 de stap nam om voor mijzelf te beginnen. Om te doen waar ik heel blij van word en waar ik mijn opdrachtgevers ook blij mee kan maken.  Ook op zakelijk vlak vind ik namelijk niets leuker om voor 300% in een project te duiken en pas los te laten wanneer het helemaal geregeld is. Ik hou van hard werken en resultaten behalen, uitdaging ga ik niet uit de weg. Met mijn jarenlange ervaring op HR/PZ vakgebied en met mijn roots in de evenementen en hospitality branche kan ik mijn opdrachtgevers op heel veel vlakken ondersteunen. 

Wanneer ik niet aan het werk ben voor mijn opdrachtgevers werk ik graag aan mijn bedrijf en volg ik wanneer het kan opleidingen om me nog breder te ontwikkelen. 

Wil jij weer energie uit je bedrijf halen? En wil jij heel graag wat zaken uitbesteden? Laten we dan in gesprek gaan over wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.